Specialist in het transport van droge lading en projectlading in een scheepvaartlijn tussen de Noordzee en de Zwarte Zee.

 

Euro Bevrachting
Ben van Dijk B.V.
Weena Zuid 130
3012 NC ROTTERDAM
T 010-271 10 33

E ben@eurobevrachting.nl

Profiel

In 1978 startte Ben van Dijk bij Weser Rhein (WR). Begin 1980 werd Weser Rhein samengevoegd met Palthe en Heantjens (P&H). Tussendoor werkte Ben van Dijk op de Schippersbeurs in Rotterdam. In 1989 werd P&H Logistic Services Duisburg opgericht. Na 8 jaar in Duitsland te hebben gewerkt heeft Ben van Dijk in 1997 zijn eigen bedrijf opgericht: Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V.

Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V.  heeft jarenlange ervaring in een scheepvaartlijn tussen de Noordzee en de Zwarte Zee met logistieke knooppunten in Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, Regensburg, Straubing, Passau, Enns, Budapest en Constanta. Zeevrachten naar  op- en overslag in Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, Constanta en zeetranssporten naar alle Zwarte Zee bestemmingen zoals Griekenland, Italië etc. behoren tot de mogelijkheden.

Als opdrachtgever/eigenaar van de lading wordt u dagelijks geïnformeerd over de posities van de schepen/vrachtwagens/treinen, zodat men precies weet waar de lading zich bevindt. Wat Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V. belooft, dát doen ze ook. Uw lading is op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming. Want kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het bedrijfsvaandel.

Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V. heeft de beschikking over ca. 80 particuliere motorschepen. Daarnaast heeft Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V. via haar dochteronderneming "Schifffahrtgesellschaft Wodan GmbH" de beschikking over 3 duwboten, 12 duwbakken en 4 motorschepen. Voor het vervoeren van uw vracht kunt u bij Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V. rekenen op een totale tonnagecapaciteit van 120.000 ton.

Het bedrijf is volgens de Nederlandse GMP-standaard B4 en ISO9001:2008 gecertificeerd. Alle medewerkers zijn internationaal erkende deskundigen met voor iedere medewerker een specifiek vaargebied als specialisme. Door deze differentiatie bent u bij Euro Bevrachting Ben van Dijk B.V. verzekerd van de juiste know-how en is kwaliteit gegarandeerd. Het deskundig team verzorgt het gehele proces binnen een keten van activiteiten die nauwkeurig op elkaar aansluiten zodat uw lading op de afgesproken tijd en plaats van bestemming arriveert.